Werken met meer effectiviteit en plezier

Meerdaagse training

Je ziet op zondag regelmatig op tegen de maandag. Er is niet echt iets mis, je zou nog jaren op deze plek kunnen blijven werken, maar toch wringt er iets. Zit er iets niet lekker. Maar wat? En moet je daar nu zo’n probleem van maken? Of is het juist hoog tijd dat je gaat uitvinden wat er aan de hand is.

We starten in deze training dan ook met onderzoeken wat jouw waarden en kwaliteiten zijn. Wat je energie geeft en wat je energie kost.  En ook wat jou afremt om hierop passende keuzes te maken.

Als je dit leert herkennen bij jezelf en daarnaast leert om zo te communiceren dat jij en de ander elkaar beter begrijpen, waardoor jullie makkelijker je doelen bereiken. Dan heb je alle ingrediënten in handen om met meer rust en met zelfvertrouwen zelf de regie te nemen over jouw effectiviteit en plezier in jouw (werk)leven en samenwerking.

Voor wie:

Voor leidinggevenden, managers en team leden die graag eens bewust stilstaan bij hoe ze met meer effectiviteit en plezier kunnen werken.

Leerdoelen:

Na deze training weet je meer over:

  • De achterliggende aspecten en mechanismen die invloed hebben op jouw effectiviteit en werk plezier.
  • Hoe je deze aspecten en mechanismen bij jezelf kan herkennen en welke invloed ze hebben op jou en de ander.
  • Welke invloed je kan uitoefenen om te bereiken dat je met meer effectiviteit en plezier kan werken.

Na deze training kun je makkelijker/efficiënter:

  • De beste keuzes maken met betrekking tot je (werk) leven.
  • Zelf regie nemen op jouw effectiviteit en werkplezier.
  • Met meer effectiviteit en plezier samenwerken.
  • Meer rust en zelfvertrouwen ervaren in je (werk)leven.

Programma

Eerst gaan we toelichten welke aspecten invloed hebben op effectiviteit en plezier, maar vooral gaan we in deze training praktisch aan de slag door een vertaling te maken naar jouw persoonlijke situatie.

Tijdsinvestering:

Te boeken in een meerdaagse van 5 dagdelen met 2 overnachtingen of 3 dagen verdeeld over een aantal weken.

De training zal worden voorafgegaan door een individuele intake en eventueel gevolgd door individuele coaching bij behoefte en/of een terugkomdag met de groep

Investering

Meerdaagse van 5 dagdelen verdeeld over 3 dagen €995,- p.p. Exclusief locatiekosten, overnachtingen en de wettelijk geldende BTW.

Heeft u interesse in deze training in house in 3 trainingsdagen verdeeld over enkele weken? Neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en een voor u passend voorstel kunnen doen.

Volg ons ook via Social Media: