Teamontwikkeling

Meer effectiviteit en plezier in je team

Meerdaagse training; Deze training is maatwerk, neem gerust contact op voor een prijs indicatie.

Je hebt een fijn team, maar soms heb je het gevoel dat het nog wel wat soepeler zou kunnen lopen. Je hebt het gevoel dat niet iedereen in je team helemaal uit de verf komt. Je voelt dat jullie tot een nog mooiere prestatie in staat zijn, maar het hapert af en toe.

Kortom, heb jij het gevoel dat jouw team, ondanks dat het een club met mooie mensen is, toch nog effectiever en met meer plezier zou kunnen samenwerken?

Hier gaan we tijdens deze training mee aan de slag. Je gaat als team op zoek naar wat er nog nodig is om dit te bereiken.

Een team is zoveel meer dan de som der delen.

Meer over deze training

Een sterker team door elkaar te zien

Trainingsdagteamdag; Training van 1 dag voor maximaal 12 personen €1495,- 

Een team functioneert het meest krachtig als ieder zichzelf en elkaar kent. Weten waar ieders kwaliteiten en talenten liggen, zodat deze optimaal ingezet kunnen worden. Welke functies en rollen passend zijn, maar ook juist waar je elkaar kan ondersteunen of op elkaar kan leunen.

Meer over deze training

Feedbackvaardigheden

Trainingsdag, teamdag; Training van 1 dag voor maximaal 12 personen €1495,- 

Feedback geven en ontvangen is onmisbaar op de werkvloer om met meer effectiviteit en plezier samen te werken. Maar voor veel mensen is het ook best lastig. Gevoelens en meningen worden daarom regelmatig niet uitgesproken, worden weggeveegd, of op een minder respectvolle manier geuit. Dat is jammer, want het is te trainen. Bovendien maakt het samenwerken zoveel plezieriger en waardevoller. Deze training draagt bij aan effectievere communicatie binnen het team. Bovendien zorgt dit voor meer lerend vermogen binnen uw organisatie.

Meer over deze training

Effectief communiceren

Trainingsdag, teamdag; Training van 1 dag voor maximaal 12 personen €1495,-

Om met je team de gestelde doelen te bereiken, om optimaal samen te werken en ook nog eens met plezier, is effectieve communicatie van essentieel belang.

Hiervoor is het nodig dat je in staat bent om jezelf helder, open en eerlijk uit te drukken. Om inzicht te hebben wat ruis kan veroorzaken, maar ook om echt te kunnen luisteren. Te kunnen luisteren om te begrijpen en niet alleen om te reageren.

Meer over deze training

Volg ons ook via Social Media: