Persoonlijke ontwikkeling

Werken met meer effectiviteit en plezier

Meerdaagse training ; 5 dagdelen verdeeld over 3 dagen €995,- p.p.

Je ziet op zondag regelmatig op tegen de maandag. Er is niet echt iets mis, je zou nog jaren op deze plek kunnen blijven werken, maar toch wringt er iets. Zit er iets niet lekker. Maar wat? En moet je daar nu zo’n probleem van maken? Of is het juist hoog tijd dat je gaat uitvinden wat er aan de hand is.

We starten in deze training dan ook met onderzoeken wat jouw waarden en kwaliteiten zijn. Wat je energie geeft en wat je energie kost.  En ook wat jou afremt om hierop passende keuzes te maken.

Meer over deze training

Van valkuil naar springplank

Korte workshop, Teambuilding, vrijdagmiddag workshop, kennissessie. Training van 2,5 uur voor maximaal 12 personen €450,- 

Je voelt je het meest krachtig als je jezelf kent en jezelf bent. Aan het stuur en in balans.

Wil jij meer zicht op waar jouw kracht ligt? Ben je wat zoekend in je functie? Of zit je juist helemaal op je plek?

Deze workshop gaan we met behulp van het kernkwadrant van Offman op zoek naar jouw kwaliteit. Waar ben jij goed in? Zodat je meer zicht hebt op welke functies en rollen juist goed passend zijn voor jou. Waar jij anderen goed kan ondersteunen en waar je soms beter op een ander leunt.

Meer over deze training

Feedback geven en ontvangen

Trainingsdagteamdag; Training van 1 dag voor maximaal 15 personen €1495,- 

Feedback geven en ontvangen is onmisbaar op de werkvloer om met meer effectiviteit en plezier (samen) te werken. Maar voor veel mensen is het ook best lastig. Gevoelens en meningen worden daarom regelmatig niet uitgesproken, worden weggeveegd, of op een minder respectvolle manier geuit. Dat is jammer, want het is te trainen. Bovendien maakt het (samen)werken zoveel plezieriger en waardevoller.

Meer over deze training

Jezelf in beeld

Trainingsdagteamdag; Training van 1 dag voor maximaal 15 personen €1495,- 

Wat zijn jouw waarden oftewel, wat drijft jou? Wat is voor jou belangrijk? Wat is voor jou van betekenis? Dit zijn belangrijke pijlers om inzicht in te hebben. Hoe beter deze namelijk aansluiten bij de functie en bij de kernwaarden van het bedrijf, hoe meer effectiviteit en plezier op de werkvloer bereikt kan worden.

Meer over deze training

Bewuster kiezen met Embodied Learning

Training; Training van 1 dagdeel voor maximaal 15 personen €895,- 

Ons lichaam geeft ons veel informatie. In onze taal zie je dat ook terug.  Je hebt iets op je lever. Je doet iets met hart en ziel. Je strijkt je hand over het hart. En je hebt ergens een onderbuikgevoel bij. Je kan ergens je buik vol van hebben of je kan vlinders in je buik hebben. Duidelijk dus ons lichaam heeft van alles te vertellen. Het is een soort meet apparaat dat aangeeft wanneer er iets speelt, op zo’n moment gaat de wijzer uitslaan.

Omdat we in een tijd leven waarin we heel erg houden van alles beredeneren en letterlijk meten, zijn we het afgeleerd om naar ons lichaam te luisteren.

Meer over deze training

Kernwaarden als kompas

Korte workshop, Teambuilding, vrijdagmiddag workshop, kennissessie. Training van 2,5 uur voor maximaal 12 personen €450,-

Hoe fijn zou het zijn om een intern kompas te hebben, een kompas dat jou helpt passende keuzes te maken.  Zodat jij in deze drukke en veeleisende tijd, zelf het stuur pakt om jouw koers te bepalen. Zodat je keuzes kan maken, die zorgen voor meer balans, meer plezier.

Wat wil nu het geval, wij mensen hebben wel degelijk zo’n intern kompas; namelijk onze kernwaarden. Kernwaarden zijn de zaken die jij als persoon écht belangrijk vindt in het leven, en daarmee geven deze ons richting in het leven.

Meer over deze training

Volg ons ook via Social Media: