Een sterker team door elkaar te zien

Trainingsdag, teamdag

Een team functioneert het meest krachtig als ieder zichzelf en elkaar kent. Weten waar ieders kwaliteiten en talenten liggen, zodat deze optimaal ingezet kunnen worden. Welke functies en rollen passend zijn, maar ook juist waar je elkaar kan ondersteunen of op elkaar kan leunen.

Een kwaliteit kan ook doorslaan in een valkuil. Dit gebeurt bijvoorbeeld als je emotioneel erg betrokken bent, gestrest bent of als je onder druk staat. Op zo’n moment verandert je kwaliteit vaak in je valkuil. Hier word je op afgerekend door anderen, maar minstens net zo vaak door jezelf. Terwijl er juist jouw kracht onder schuilgaat.

En hoe komt het toch dat je op het ene gedrag feller reageert dan op het ander. Dat die ene collega wat eerder in je irritatie zit dan de ander. En hoe kan je dit ombuigen? Hoe kun je juist de kracht gaan zien van die ander en waardering voelen voor elkaar in plaats van ergernis.

Met al deze onderwerpen gaan we in deze training aan de slag met behulp van het kernkwadrant.

Zodat jullie als team ieders inbreng optimaal kunnen inzetten en met meer plezier en effectiviteit kunnen samenwerken.

Voor wie

Teams die graag meer inzicht willen hebben in elkaars kwaliteiten en wat henzelf en anderen beweegt. Die de samenwerking binnen het team willen versterken.

Leerdoelen:

Na deze training:

Heb je meer zicht op je eigen kwaliteiten en die van je team.

Ken je het kernkwadrant en begrijp je de werking ervan.

Weet je meer over je eigen en elkaars valkuilen en uitdagingen en hoe je deze kan inzetten voor het versterken van je team.

Is er meer begrip en waardering naar en voor elkaar.

Tijdsinvestering

Duur van de training: 1 dag

Investering

Workshop voor maximaal 12 personen €1495,- exclusief eventuele locatie kosten en de wettelijk geldende BTW

Heeft u interesse in deze training? Neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en een voor u passend voorstel kunnen doen.

Volg ons ook via Social Media: