Bewuster kiezen met Embodied Learning

Training

Ons lichaam geeft ons veel informatie. In onze taal zie je dat ook terug.  Je hebt iets op je lever. Je doet iets met hart en ziel. Je strijkt je hand over het hart. En je hebt ergens een onderbuikgevoel bij. Je kan ergens je buik vol van hebben of je kan vlinders in je buik hebben. Duidelijk dus ons lichaam heeft van alles te vertellen. Het is een soort meet apparaat dat aangeeft wanneer er iets speelt, op zo’n moment gaat de wijzer uitslaan.

Omdat we in een tijd leven waarin we heel erg houden van alles beredeneren en letterlijk meten, zijn we het afgeleerd om naar ons lichaam te luisteren.

Dit is juist wat we in deze training gaan oefenen. Welke signalen geeft mijn lichaam? Wat triggert me of trekt me aan. Heel erg waardevolle informatie over jezelf maar zeker ook in een samenwerking of in je rol als leidinggevende. Wanneer je leert om deze signalen te begrijpen en op te merken, kan je veel helderder keuzes maken in hoe je reageert.

Tijdsinvestering

Duur van de training: 1 dagdeel

Investering

Training voor maximaal 15 personen €895,-  exclusief eventuele locatie kosten en de wettelijk geldende BTW

Heeft u interesse in deze training? Neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en een voor u passend voorstel kunnen doen.

Volg ons ook via Social Media: